Ut i naturen!

Hei nøffer! Vi har hatt det skikkelig gøy idag! Har vert ute hele dagen, fra klokka 12 til det ble mørkt. Det første vi såg når vi stod opp idag, var at det snødde ute, jiho. Det har ikke snødd særlig mye, men "småsnødd" i nesten hele dag. Klokka 12 gikk vi for å hente hestene på beitet. Men beitet er flere mil stort sikkert, og vi fant ikke hestene. Vi tok mange pauser, og fant ut at vi skulle svare på den gamle spørsmålsrunda lenger nede. Vi hadde skrevet alt opp på en lapp, og tok den med oss. Det var skikkelig fin utsikt der oppe (beitet er omtrent på fjellet) og vi dagdrømte om at til sommeren skulle vi få med mange venner og telte der oppe! Vi fant hestene etter mange timer, og da ridde vi på toppen av tansøya, er naboøya som det går ei bru over fra øya her (Askrova). Her er de naturiske bildene vi tok:Mari og Silver i solnedgangen, nydelig sant?Utsikten!


Ikke sitt hjemme i stua og geek tv, kom deg ut!


Mari


Ailin. I kjeladress og ustelt, det er faktisk livet!

Også utsikten fra huset vårt;


Tatt fra altanen


Det er herlig å vere ute! Spørsmålsrunda på video kommer øyeblikkelig når vi har redigert videoen, så hold your horses, haha.


ailinogmariii

5 kommentarer

fin header, og fine bilder : ))

Astrid

29.nov.2009 kl.18:47

Kjempe fin blogg dere har! :)

KARINA TORRES

29.nov.2009 kl.18:50

dødsfine bilder. Ble helt forelska i det første bildet :D

Camilla Karoline

29.nov.2009 kl.20:10

Kjempe fine bilder dere har tatt!

aLisa : )

29.nov.2009 kl.20:35

Heeeest! : D

Og så utrolig fine bilder! ; o

Skriv en ny kommentar

Ailinogmari

Ailinogmari

13, Flora

Velkommen til "øyabloggen"! Vi heter Mari og Ailin, er 13 år og stesøstre. Vi bor på øya Askrova, og blogger om livet vårt her. Vil du vite mer, les om "Øyajentene" i menyen.

Kategorier

Arkiv

hits